» Recenzje

Szukaj

Opinie o produktach

Recenzje

Herbatniki w czekoladzie 1000 g

Herbatniki w czekoladzie 1000 g

Ocena produktu 5/5

Herbatniki w czekoladzie rewelacja cudowny smak tylko usiąść i chrupać popijając kawusią pyszne cudowne. Gorąco polecam wszystkim ten produkt.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 12-11-2018

Blok czekoladowo-chałwowy 500 g

Blok czekoladowo-chałwowy 500 g

Ocena produktu 5/5

Blok czekoladowo chałwowy rewelacja cudowny smak. Tylko jeść i palce lizać niesamowity. Gorąco polecam wszystkim ten produkt.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 12-11-2018

Satropolska Śliwka w czekoladzie 1000 g

Satropolska Śliwka w czekoladzie 1000 g

Ocena produktu 5/5

Śliwka w czekoladzie przepyszna miękka słodka rozpływa się w ustach. Gorąco polecam wszystkim ten wyśmienity produkt.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 12-11-2018

Blok czekoladowo-chałwowy 500 g

Blok czekoladowo-chałwowy 500 g

Ocena produktu 5/5

Blok czekoladowo chałwowy coś niesamowitego pychota rozpływa się w ustach.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 11-11-2018

Herbatniki w czekoladzie 1000 g

Herbatniki w czekoladzie 1000 g

Ocena produktu 5/5

Herbatniki w czekoladzie przepyszne,tylko usiąść i chrupać popijając kawusię.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 11-11-2018

Staropolska śliwka w czekoladzie zawijana 2,5 kg

Staropolska śliwka w czekoladzie zawijana 2,5 kg

Ocena produktu 5/5

Najlepsza śliwka w czekoladzie! Zarówno smakowo, jak i pod względem składu. Gdyby jeszcze Słodkie Hawo dodało do swojej oferty takie same śliwki, ale w jeszcze bardziej gorzkiej czekoladzie????!!!!!

Autor recenzji: Dorota
Data napisania recenzji: 10-11-2018

Galaretka Agarowa 1 kg

Galaretka Agarowa 1 kg

Ocena produktu 5/5

Galaretka jak dawniej. Jedyny minus, że szybko znika z talerza. Pyszna. Super

Autor recenzji: Lucyna
Data napisania recenzji: 29-07-2018

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Ocena produktu 5/5

Smak z dawnych lat. Fajnie jest zjeść coś co jadło się w dzieciństwie. Jak się skończy zamówię znowu. Polecam

Autor recenzji: Lucyna
Data napisania recenzji: 29-07-2018

Staropolska śliwka w czekoladzie zawijana 2,5 kg

Staropolska śliwka w czekoladzie zawijana 2,5 kg

Ocena produktu 5/5

Pyszne śliwki, idealne na słodkość, bardzo miły kontakt z producentem i kierownikiem produkcji. Gorąco polecam. Następnym razem spróbuję również chałwy.

Autor recenzji: hanna
Data napisania recenzji: 20-04-2018