» Recenzje

Szukaj

Opinie o produktach

Recenzje

Staropolska śliwka w czekoladzie 350g

Staropolska śliwka w czekoladzie 350g

Ocena produktu 5/5

Wspaniała jakość, idealna świeżość. Produkt tej jakości niedostępny w sklepach detalicznych. Ogólnie - rewelacja. Polecam.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 02-09-2017

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Ocena produktu 5/5

Wspaniała jakość, idealna świeżość. Produkt niedostępny w sklepach detalicznych. Ogólnie - rewelacja. Polecam.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 02-09-2017

Galaretka Kolorado o smaku owocowym 250 g

Galaretka Kolorado o smaku owocowym 250 g

Ocena produktu 5/5

Wspaniała jakość, idealna świeżość. Produkt niedostępny w sklepach detalicznych. Ogólnie - rewelacja. Polecam.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 02-09-2017

Galaretka Agarowa 1 kg

Galaretka Agarowa 1 kg

Ocena produktu 5/5

Wspaniała jakość, idealna świeżość. Produkt niedostępny w sklepach detalicznych. Ogólnie - rewelacja. Polecam.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 02-09-2017

Chałwa bakaliowa 1 kg

Chałwa bakaliowa 1 kg

Ocena produktu 5/5

Wspaniała jakość, idealna świeżość. Przydałoby się więcej bakalii, ale to kwestia gustu. Ogólnie - rewelacja. Polecam.

Autor recenzji: Karolina
Data napisania recenzji: 02-09-2017

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Galaretka Tropikana Fantazyjna 1000 g

Ocena produktu 5/5

galaretka wspaniala, przypomniala czasy dziecinstwa, kiedy to zajadalam sie taka galaretka

Autor recenzji: Alicja
Data napisania recenzji: 30-08-2017

Chrupki w czekoladzie 1000g

Chrupki w czekoladzie 1000g

Ocena produktu 5/5

Ymmm... pycha , polecam każdemu, co chce sobie przypomnieć smak z dzieciństwa :-)

Autor recenzji: Joanna
Data napisania recenzji: 16-08-2017

Galaretka Agarowa 1 kg

Galaretka Agarowa 1 kg

Ocena produktu 5/5

Super smaczna, konsystencja idealna, godna polecenia. Polecam gorąco

Autor recenzji: Urszula
Data napisania recenzji: 19-05-2017